Vremea stilului unitar și monoton
din vestimentația masculină a apus

Te salut,

Eu sunt Ramona Mușoiu, designerul din spatele brandului Patrick Uomo. Te afli în locul unde bărbații își găsesc costumul perfect, inspirația și stilul. Mă bucur că ești aici!

Înainte de toate vreau să știi că noi, femeile, sorbim din priviri bărbații eleganți, la costum. Ne plac. Mai mult de-atât, vrem ca partenerul nostru să fie din același film cu noi când mergem la un eveniment si, dacă noi arătăm uimitor, atunci și voi trebuie să atingeți anumite standarde.

Vremea stilului unitar și monoton din vestimentația masculină a apus. Astăzi poți fi prezentabil și într-o ținută relaxată, viu colorată, în locul uneia care te încorsetează și inspiră banalitate. Indiferent de preferințele tale, noi realizăm acele costume la comandă potrivite fiecărei ocazii și fiecărui stil.

La Patrick Uomo avem o cafea foarte bună pe care o poți savura în timp ce vorbim despre costumul în care să te simți de neoprit. Mulți dintre clienții noștri au revenit și știm sigur că nu pentru cafea.

CE ÎȚI OFERIM?

READY TO WEAR Ținute și accesorii gata realizate, pe măsuri standard, pe care le poți avea imediat dacă te regăsești în povestea spusă de ele. Le comanzi online și le primești acasă.

CUSTOM MADE Ținute realizate de la zero, pe măsurile tale, din materiale alese de tine. La final vei vedea în oglindă reflexia unui bărbat atrăgător și de succes.

CONSILIERE VESTIMENTARĂ Dincolo de a alege ce îți place, trebuie să alegi ceva ce te pune în valoare. Aici te ajutăm noi să ai o ținută adecvată ție și contextului în care o porți.

Peste 20 ani de experiență.

Da, Patrick Uomo este un nume tânăr pe piață, dar fiecare om din echipa noastră are peste 20 ani experiență în realizarea costumelor bărbătești. Croitorii noștri au cunoscut doar această meserie de când s-au angajat prima oară și până în ziua de azi.

Ei sunt cei care fac diferența dintre un costum oarecare și un costum premium și tot ei sunt resursa pe care nici marile fabrici nu o pot înlocui cu niciun echipament, chiar și în ciuda tehnologiei atât de avansate

Sunt un designer activ.

Sunt responsabilă pentru imaginea clienților noștri, de aceea pentru mine nu e de ajuns că sunt creator proiectat îmbrăcăminte/creație vestimentară certificat.

Îmi perfecționez continuu cunoștințele din articole de actualitate și din cărți despre stilul masculin, dar particip și la evenimente și workshopuri cu tematică vestimentară.

Pentru că în România aceste resurse sunt limitate pentru bărbații care caută informații punctuale, am creat secțiunea de Blog. Acolo am realizat articole text și video pentru bărbații care țin la imaginea lor

Stofe premium și de lux.

Oferim acea calitate pe care o pot simți și recunoaște chiar și cei mai puțini inițiați, deoarece colaborăm cu cei mai buni din domeniu.

Am ales ca furnizori de stofe producători cu tradiție si renume mondial, precum: Vitale Barberis Canonico, Carnet, Lanificio F. LLI. Cerruti, Loro Piana, Drago, Scabal.

Țesăturile sunt doar din fibre naturale, precum lână virgină, mătase, cașmir, bumbac, in, mohair, cânepă. De aceea oferim garanția unui produs cu durată mare de viață, ce nu își pierde forma și culoarea de-a lungul purtărilor.

Aceștia suntem noi și suntem convinși că avem uneltele necesare pentru a aduce valoare vieții tale și stilului tău vestimentar. Ne poți contacta când și cum dorești, chiar și pe whatsapp. Suntem aici, oricând pregătiți pentru o nouă poveste.​