Costume la comandă Programează-te Plăcerea de a purta costumul potrivit

Ții la imaginea ta?

Ești genul de bărbat care se face remarcat atât prin atitudine, cât și prin ținutele pe care le poartă. Acestea reprezintă pentru tine o completare a ceea ce tu ești deja și știi că un sacou e arhitectură și geometrie pură pentru apariția și proporțiile tale.

 

Costumele din comerț nu ți se potrivesc?

Costumele gata de purtat sunt realizate pe măsuri standard. De cele mai multe ori, acestea trebuie modificate după achiziție. Posibilitatea ajustărilor este limitată, iar depășirea acestor limite va strica armonia produsului. Soluția este realizarea ținutei de la zero pentru echilibrul vizual, dar mai ales pentru confortul bărbatului. Îți vom crea costumul la comandă care ți se va potrivi perfect.

 

Vrei un model deosebit?

 
Piața produselor ready to wear este redundantă și nu oferă varietate. Luând la pas magazinele trăiești un deja vu: aceleași modele și aceleași culori. Costumele la comandă însă, îți permit să jonglezi cu texturile și designul articolelor. La final vei avea acel rezultat WOW pe care îl dorești.
 

Te pregătești pentru un eveniment important din viața ta?

Alături de mireasă, mirele este nucleul evenimentului, de aceea ținuta sa trebuie să fie impecabilă. Marii producători de țesături scot anual colecții de stofe, special pentru ceremonie, colecții din care poți alege chiar în atelierul nostru pentru un costum de ceremonie la comandă.

 
 

Fie că te regăsești într-unul dintre aceste motive, fie că e altul, ai siguranța celei mai bune decizii când alegi un costum la comandă.
Primul pas este să stabilești o întâlnire cu noi.

 

LA CE SĂ TE AȘTEPȚI

CÂND NE CALCI PRAGUL.

 

Vom sta la aceeași masă și te vom asculta, într-un dialog relaxat despre tine și despre ce îți dorești de la un costum la comandă. Vrem să te cunoaștem și să îți înțelegem nevoile, pentru ca noi să găsim acele ingrediente ce scriu mai departe rețeta succesului tău.

Care sunt aceste ingrediente?

 

Ingrediente de bază. Pornim de la tipul articolului și stilul acestuia, alegem modele de buzunare, rever, manșete, butoniere, designul interior al produsului și trecem prin elemente de alte mici detalii care fac marea diferență.

Ingrediente de gust: răsfoim cataloagele cu acele stofe ce bifează criteriile de selecție, alegem căptușeala, nasturii și le îmbinăm ca pe niște piese de puzzle pentru a obține efectul vizual dorit.

Pasul final al întâlnirii îl reprezintă luarea măsurilor. Comanda intră în lucru, iar timpul de execuție este între 3-4 săptămâni.

Dacă rezonezi cu abordarea noastră, atunci fă primul pas spre costumul tău perfect și obține o programare.

Showroom-ul nostru se află în Slobozia, Ialomița, pe șoseaua Brăilei, nr.9, dar avem și un punct de întâlniri pentru clienții din București. De asemenea, pentru că suntem flexibili, ne putem deplasa noi la tine, dacă ești pe raza Slobozia-București sau Slobozia-Constanța.