ARTICOLE

SECRETUL UNUI COSTUM PLIN DE VITALITATE CHIAR ȘI DUPĂ 10 ANI


Te-ai gândit vreodată că e posibil să menții vitalitatea costumului tău preferat chiar și după 10 ani de purtări repetate? 
Eu sunt Ramona, consilierul vestimentar de la Patrick Uomo și îți voi dezvălui imediat secretul unui costum plin de tinerețe fără bătrânețe.

Atunci când cumperi un costum, faci o investiție. Pe bună dreptate să ai pretenția ca acesta să arate impecabil purtări îndelungate, dar pentru asta trebuie să ții cont de un lucru.
Costumul tău se comportă ca un burete însetat ce absoarbe praf, particule de mâncare, fire de păr și orice alte chestii mărunte, cărora hai să le spunem… MIZERII. 
Chiar dacă tu nu le vezi cu ochiul liber, ele sunt acolo și trebuie îndepărtate înainte de a se impregna în fibrele costumului tău. Dacă aceste reziduri apucă să facă asta, își va pierde în timp vitalitatea, forma și culoarea.
Imaginează-ți cât e de frustrant să vrei să porți costumul preferat la o ocazie specială, iar când îl scoți din șifonier să aibă un aspect uzat: lipsit de formă și culoare. Sigur nu e costumul pe care te bazai pentru a arăta bine.
Vestea bună este că poți evita acest scenariu, dacă urmezi doi pași simpli înainte și după fiecare purtare.
Ai nevoie doar de un umeraș, o perie din păr natural și 30 de secunde libere. 
Da, o rutină de 30 de secunde ce va avea ecou în aspectul costumului tău chiar și peste 10 ani.

PASUL 1: PERIE SACOUL 
Așază sacoul pe umeraș și lasă-l descheiat. Găsește un loc în care să atârni umerașul, îți va fi mai comod. Urmează indicațiile de mai jos, respectând ordinea.


PASUL 2: LASĂ-L LA AERISIT

Gata, costumul tău preferat va fi mereu pregătit să-ți ofere aceeași imagine impecabilă de-a lungul tuturor zilelor în care îl vei purta.
Foarte important! Costumul se spală doar într-o curățătorie chimică profesională, conform indicațiilor de pe etichetă. Îți recomand să nu apelezi la serviciile acesteia mai mult de o dată la 3-6 luni, în funcție de cât de des l-ai purtat. Bineînțeles, dacă prezintă pete vizibile, o poți face și mai devreme de acest interval. 
Acum că știi secretul unui costum durabil, vei avea satisfacția de a-ți achiziționa alt costum pentru simplul fapt că ți-l dorești și nu pentru că ești forțat să îl înlocuiești pe cel deteriorat. Cred că ți-ar plăcea costumele noastre de pe Patrick Uomo. Sunt un must have în garderoba unui bărbat.
Mulțumesc că ai parcurs acest articol și te invit să rămâi conectat cu noi și pe site-urile de socializare. Sigur vei găsi multă valoare în ceea ce îți oferim.

Comentarii

Nu există încă comentarii.

Leave a comment