ABOUT US

Despre Patrick Uomo

TU CUM VREI SĂ TE SIMȚI ÎN URMĂTORUL COSTUM?

 

Serios, atrăgător, relaxat? Indiferent de răspuns, ai nevoie de un stil care să te definească.

Moda este ceva ce împrumuți, stilul este ceva ce îți aparține. De cele mai multe ori nu este suficient să alegi un costum sau poate un întreg outfit doar pentru că arată extraordinar în vitrină. S-ar putea să fii dezamăgit când oglinda îți va arăta că nu ești compatibil cu acel look. 

 

E TIMPUL SĂ ARĂȚI MEMORABIL, FĂCÂND ALEGERI VESTIMENTARE INTELIGENTE

Un look de invidiat se obține doar prin combinarea pieselor de puzzle compatibile, atât între ele, dar mai ales cu fizicul tău și personalitatea ta. 

E timpul să arăți memorabil făcând alegeri vestimentare inteligente și poți face asta doar dacă te iei mai mult în considerare pe tine și apoi ținuta pe care o vei purta.

Cu alte cuvinte ține mai întâi cont de statura ta, de culoarea pielii, de forma corpului tău, de culorile ce te avantajează, de ocazia la care vei purta ținuta și mai apoi, pe baza acestor criterii, alege-ți și ținuta.

Dacă sună copleșitor, stai fără grijă – de asta sunt eu aici. Mă numesc Ramona Mușoiu și îmi place să ajut bărbații să arate excelent. 

Din pasiune pentru eleganța masculină am pus bazele unui atelier de croitorie. Realizez costume bărbătești pe comandă și serii limitate, sub brandul Patrick Uomo.

Și ce valoare ar avea toată munca mea dacă nu aș da și mai departe din ceea ce știu, pentru a contribui la imaginea bărbatului contemporan? Așa a luat naștere acest și proiect sub denumirea sa generică de „blog”.

Ce tip de conținut vei găsi în blogul Patrick Uomo?

Scopul meu este să îți ofer materiale de calitate și să îți pun la dispoziție look-uri din care să te inspiri, tutoriale care să te ajute să aplici elemente noi în vestimentația ta, articole care să te ajute să faci alegerile potrivite și personalizate și, de ce nu, știri din lumea bărbaților cu stil.

RĂMÂI CONECTAT CU PATRICK UOMO ȘI DU-ȚI STILUL LA URMĂTORUL NIVEL

În concluzie, dincolo de a alege ceva ce îți place, trebuie să alegi ce ți se potrivește. A venit timpul ca hainele pe care le porți să releve bărbatul care ești cu adevărat.

Rămâi conectat cu noi și te vom ajuta să duci imaginea ta la următorul nivel. 

Dacă vei face asta, felul în care vei arăta – și mai important, felul în care te vei simți – data viitoare când vei purta un costum, nu va mai fi doar o consecință a variantelor pe care le-ai văzut în vitrina unui magazin. Va fi rezultatul unui stil asumat pentru că vei avea rețeta imaginii ideale a bărbatului din tine.

Vrei să afli mai multe despre ce îți oferim la Patrick Uomo și despre calificarea noastră în designul vestimentar bărbătesc? O poți face printr-un click aici

Așadar, tu cum vrei să te simți în următorul costum?

Comentarii

Nu există încă comentarii.

Leave a comment